Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Προσφορά 600 δις απο τον Αρτέμη Σώρρα


600 δις δολλάρια κατατεθειμένα στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας  

Καθώς η δωρεά των μετοχών της Ανατολής κωλυσιεργεί με όλα τα μέσα που διαθέτει το καθεστώς και ενώ όλες οι φήμες για την χρεωκοπία της χώρας μας κυκλοφορούν έντονα στα Μ.Μ.Ε  , στις 28 Σεπτέμβριου του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας 600 δις δολλάρια σε ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου. Τα ομόλογα αυτά κατατέθηκαν στο όνομα του Ελληνικού λαού ως μορφή δανείου προς την Ελληνική δημοκρατία με διάρκεια αποπληρωμής 100 ετών και με επιτόκιο 0,5% για την αποπληρωμή του χρέους και την χρηματοδότηση ανάπτυξης της χώρας μας.



Ο φάκελος αυτής της πρότασης απεστάλλει στους κάτωθι:
  1.    Στον πρωθυπουργό της χώρας κο. Σαμαρά
  2.    Στον πρόεδρο της Βουλής
  3.     Στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας κο. Σαχινίδη
  4.   Στα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου
  5.    Στον Άρειο Πάγο
  6.    Στον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος κο. Προβόπουλο
  7.   Στην πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου κα. Λαγκάρντ
  8.    Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κο. Μάριο Ντράγκι
  9.  Στην Κυπριακή Δημοκρατία
  10.   Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κο. Μπαρόζο


Ο  Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D.  βραβεύθηκαν στο κτίριο της Ευρωβουλής ως ευεργέτες για αυτήν την προσφορά προς τον Ελληνικό λαό. 



Η βράβευση έγινε πριν γίνουν  γνωστοί οι 2 όροι που επέβαλλε ο Αρτέμης Σώρρας και η E.N.D

α)Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπο την εποπτεία του Αρείου Πάγου
β) Να αποδοθούν ευθύνες (όπου προκύψουν) στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημόσιους παράγοντες

Μετά την γνωστοποίηση των δύο αυτών  όρων στις 4/10/12 το Υπ. Οικονομικών αναρτεί στην ιστοσελίδα του ανακοίνωση σχετικά με τα 600 δις.



Αυτή είναι η ανακοίνωση του Υπουργείου που επικαλούνται όλοι οι καλοπληρωμένοι από τον λαό δημοσιογράφοι για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.
Μετά από αυτό ο Αρτέμης Σώρρας στις 22/10/12 αποστέλλει Εξώδικη-Δήλωση- Πρόσκληση –Διαμαρτυρία στην Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπ. Οικονομικών υποβάλλοντας επισήμως την πρόταση του. Η Δήλωση κοινοποιείται στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου και σε όλα τα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου .










Λίγο πριν οι εκλεγμένοι και μη αντιπρόσωποι της Βουλής προχωρήσουν στην ψήφιση του νέου μνημονίου ,ο Αρτέμης Σώρρας κοινοποιεί νέα επιστολή ζητώντας να πραγματοποιηθεί συνάντηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπ. Οικονομικών, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Βουλής.  Ο τελευταίος απαντά στις 2/11/2012 ότι η διάσωση των Ελλήνων δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του.


Στις 3/11/2012 απαντά και το Υπ. Οικονομικών παραπέμποντας το θέμα στους οικονομικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους. 


Ο Αρτέμης Σώρρας σε μία ύστατη προσπάθεια να αποτρέψει τα χειρότερα που έπονταν με την υπό ψήφιση δημοσιονομική στρατηγική, στις 6/11/2012 αποστέλλει νέα πρόσκληση για συνάντηση στον Πρωθυπουργό , τον Υπ. Οικονομικών και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την ίδια ημέρα επιστολές ενημέρωσης αποστέλλονται σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες αλλά και σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές.  

Aφού έχει εξαντλήσει κάθε νόμιμη διαδικασία ενημέρωσης των Θεσμών του Κράτους στις 29/11/12 αποστέλλει μηνυτήρια αναφορά κατά των :
  1. Αντώνιος Σαμαράς
  2. Ευάγγελος Βενιζέλος
  3. Φώτιος Κουβέλης
  4. Ιωάννης Στουρνάρας
  5.  Κάρολος Παπούλιας
  6. Άπαντων των αρχηγών των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  7.  Άπαντων των Ελλήνων Βουλευτών
  8. Κατά παντός άλλου υπευθύνου

Για τις άδικες πράξεις:
  1. Της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά άρθρο 134
  2. Της ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ κατά άρθρο 259
  3. Της ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ κατά άρθρο 256 για τους τέσσερις πρώτους μηνυόμενους



   Ολόκληρο το έγγραφο της μήνυσης στο συνδεσμό : 


    Μέσα στα αμέτρητα έγγραφα που δηλώνουν ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗ να ακουμπήσουν το θέμα των 600 δις που έχουν κατατεθεί το Σεπτέμβριο του 2012 υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας  και ανήκουν σε όλους εμάς τους Έλληνες Ιθαγενείς ΕΥΤΥΧΩΣ  βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης να μηνύσει τον Αρτέμη Σώρρα και τον συμβουλευτικό οργανισμό ΕΙ END  για διασπορά ψευδών ειδήσεων .



Η δικαστική απόφαση 67650/13 που αθωώνει πανηγυρικά τον Αρτέμιο Σώρρα και πιστοποιεί την ύπαρξη των 600 δις 






          
                  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου