Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο περιοδεύων θίασος… “El Rinio”

Θα ήταν ωφέλιμο για τον κάθε πολίτη που ψάχνει και ερευνά, να μας εξηγήσει ο Λ. Ρήνος γιατί υποκαθιστά το επίσημο κράτος και γιατί τα κανάλια τον προβάλουν επανειλημμένα και για όσο χρόνο χρειάζεται. Πόθεν εκπορεύεται η πληροφόρηση του αλλά και ποιοι τυχόν τον έχουν εξουσιοδοτήσει να υποκαθιστά την κυβέρνηση και το κράτος γενικότερα.





Ο ίδιος δηλώνει “… 4ο υπερήφανο μέλος της ομάδας κατα Λαμπράκη… “. Δηλαδή, η ομάδα των 4ων πόθεν παίρνει εντολές και ποιους ενημερώνει στην συνέχεια για την όλη δράση της;Άραγε είναι τυχαίο το γεγονός ή και η χρονική σύμπτωση ότι ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης πριν δημιουργήσει το νέο κόμμα του, το ποτάμι, χρειάστηκε να επιτεθεί από τηλεοράσεως εναντίον του Αρτέμη Σώρρα;
Μήπως πήρε εντολή από τους ίδιους κύκλους από τους οποίους καθοδηγείται η κλίκα των τεσσάρων; Το πιο γελοίο, διότι αστείο δεν είναι, είναι όταν ο Ρήνος παρουσιάζει παράδειγμα ότι κάποιος βγαίνει στην ταράτσα και λέει “έχω ένα τρις, έχω ένα τρις”. Και ότι αυτό δεν είναι ποινικά κολάσιμο στην Αμερική. Μα ο Αρτέμης Σώρρας δεν ανέβηκε στην ταράτσα και να λέει ότι “έχω ένα τρις, έχω ένα τρις”. Προχώρησε σε κατάθεση $650Δις με πλήρη φάκελλο και στην συνέχεια σε επίσημη πρόταση προς στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου γνωστοποίησε την πρόθεση του όπως υπογραφεί συμφωνία και στην συνέχεια να ρευστοποιηθούν τα ομόλογα.
Αν τα ομόλογα είναι πλαστά, τότε ισοδυναμεί με προσπάθεια καταδολίευσης και εξαπάτησης του κράτους και όχι μόνο αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη, αλλά εξυπακούει δίκη και καταδίκη.
Πιστοποιητικό παραλαβής των εγγράφων του Αρτέμη Σώρρα από την Κυπριακή Δημοκρατία:
Η Ελληνική Κυβέρνηση όχι μόνο έχει παραλάβει την πρόταση με τα σχετικά έγγραφα αλλά ενημερώνει και τον κ. Προβόπουλο:
ipourgio sorras
Κατά συνέπειαν τεκμαίρεται το εξής: τα χρεόγραφα κατατέθηκαν στην τράπεζα και αφού διεξήχθη δίκη όπου ο Αρτέμης Σώρρας αθωώθηκε και το δικαστήριο αποδέχτηκε τα χρεόγραφα ως γνήσια και υπαρκτά, στην συνέχεια της απόφασης του το δικαστήριο καλεί τους αρμόδιους να απαντήσουν γιατί δεν αποδέχονται αυτή την εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.
Με δυο λόγια… άλλο να βγαίνει κάποιος στην ταράτσα και να λέει έχω ένα τρις, που δεν είναι κολάσιμη πράξη, και άλλο να καταθέτει έγγραφα, να κάνει επίσημη πρόταση και να ζητά ενυπόγραφη συμφωνία με το επίσημο κράτος.
Αυτός που βγήκε στην ταράτσα είναι ο ίδιος ο Ρήνος όταν με ένα αστείο τρόπο σηκώνει το τηλέφωνο μπροστά στην κάμερα και υποκρίνεται ότι τηλεφωνά στο Υπ. Οικονομικών της Αμερικής, και ότι το Υπ. Οικονομικών της Αμερικής του απαντά αυτόματα με email ότι τα ομόλογα είναι ψεύτικα.
Και το παιδαριώδες; Ζήτησε λέει ο Ρήνος βοήθεια από τις Αμερικάνικες υπηρεσίες. Δεν μας λέει υπό ποιαν ιδιότητα ζήτησε αυτή την βοήθεια. Μήπως είναι στρατιωτικός ακόλουθος στην Αμερική ή ακόλουθος πρεσβείας στην Ουάσιγκτον; Τί θέλει να μας πείσει δηλαδή; Ότι ο καθένας σηκώνει το τηλέφωνο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους απαντούν σε ότι τους ρωτήσεις;
Τον δε δημοσιογράφο πραγματικά τον λυπήθηκε η ψυχή μας διότι αναγκάστηκε να παίξει αυτό τον άχαρο ρόλο γιατί προφανώς υπάκουε σε διαταγές.
Αγαπητέ Ρήνο διακατέχεσαι από μεγάλη σύγχυση. Δεν γνωρίζεις τι είναι το BOE, το IBOE ή το IBU.
Δηλαδή, είναι φανερό ότι η ερώτηση σου αφορούσε άλλα έγγραφα και η απάντηση που μας έδειξες αφορούσε διαφορετικά.
Για όποιον μπορεί να αντιληφθεί την διαφορά….
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σε όλους τους στρατευμένους λασπολόγους η επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση από την δικαστικό επιμελητή Μαρίνα Αριστέα Λάτση: https://soundcloud.com/endcyprusdebt/2c4gpsuvvjse
Στις 28/6/2013 έγινε δίκη στο δικαστήριο της πρώην Ευελπίδων των Αθηνών με μηνυτή τον γνωστό κ. Άδωνη Γεωργιάδη και κατηγορούμενους τους Α. Σώρρα και Ε. Λαμπράκη. Το εν λόγω δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τους δυο πιο πάνω κατηγορούμενους… Το δικαστήριο ήταν καταπέλτης εναντίον των κατηγόρων του κ. Σώρρα και Δρ. Λαμπράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου